sherlocked

2012-07-31 . 22:03:00
serier // Kommentarer 1


hur enkelt är det att sova egenligen, när man slår på ett avsnitt av Sherlock? Jag menar... äsch. Är typ ingen idé att ens försöka slå av datorn, fastnar ju hela tiden....... Internet, you know.♥ Nu väntar lite Reichenbach iallafall, och jag bryr mig verkligen inte om jag är trött imorgon eller inte. Det är VÄRT det! 

takin me down as the prisoners riot

2012-07-30 . 19:32:55
allmänt // Kommentarer 0


Foster The People – Torches
har jätteroligt här hemma i min nya höstjacka - att man faktiskt kan må så mycket bättre efter något så (egentligen) onödigt är konstigt. Men som sagt, kul! Ska nu titta på mer dramatik på Project Runway, och sen gå och lägga mig. 
Börjar äntligen förstå det här med att gå och lägga sig "tidigt". Det vill säga; INTE 01:32 osv..

beyond the sea

2012-07-28 . 21:14:00
 // Kommentarer 0


ibland finns det dagar då ösregnet aldrig riktigt verkar ta slut, och det haglar(!) och åskar(!) och blixtrar(!) och sånt - då är det enda man kan göra att upptäcka "ny" gammal musik. Tror att det är lite av det bästa jag vet om jag ska vara ärlig. Testa någon gång, det är kul!

Bobby Darin – Beyond The Sea

lite ljus är allt som krävs

2012-07-25 . 21:51:00
allmänt // Kommentarer 0


Sitter och skriver lite i min rätt söta Bridget Jones-dagbok. Man behöver ju inte så mycket mer än en dagbok, en penna och en dramatisk belysning för att kunna brainstorma lite, eller hur?

För alla er Harry Potter-nördar därute (ja, jag menar ni som kan alla sidor i böckerna/citat ur filmerna utantill osvosv) så SKA ni iallafall ta er en titt på A Very Potter Musical på YouTube som är jättteeeeekuuul! (Tycker iallafall jag då..)
Darren Chris är med - ni vet, han som spelar Blaine i Glee? Lite kul, det dära!
Nu ska jag sova bort äckelontet i halsen, och var tvungen att sjukskriva mig från jobbet imorgon. Blä. Hoppas jag kan va tillbaka på fredag iallafall, jag börjar ju faktiskt få in vad jag ska göra i huvudet nu!
 
 
 

it's strange but it's true

2012-07-19 . 17:16:00
allmänt // Kommentarer 0


har nyss kommit hem efter ännu en lång dag på den här (första) arbetsveckan... har verkligen underskattat hur mycket kraft det tar, det är inte klokt! Det första jag gör när jag kommer hem är att göra mitt allra, allra bästa för att inte somna ståendes....
Går och lägger mig runt klockan 7-8 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Ni som känner mig rätt väl vet väl att jag är en nattmänniska, så.... ja. Är inte så van vid det här helt enkelt! Men kul är det, mycket roligare än vad jag hade trott!! Det är inte så värst jobbigt, mentalt, heller - vilket jag trodde det skulle vara. Efter alla år på sjukhuset trodde jag ALDRIG att jag skulle sätta min fot där igen, speciellt inte iförd sjukhuskläder.
Men Bensårscentrum, det är trevligt det... hmmh. Fast jo, det är det ju.
Nu ska jag försöka piggna till lite, tydligen ska vi ut och äta nu? Hm. Håller tummarna för att jag inte somnar i i maten...
 
bjuder på en bra låt också, när jag ändå håller på.
Queen – I Want To Break Free
 
 

chariot

2012-07-15 . 20:21:00
 // Kommentarer 0


Gavin DeGraw – Chariot

2012-07-11 . 23:52:18
funderingar // Kommentarer 0


orkar inte riktigt med allting idag. 
Avslutar dagen med ord från New Radicals:
 
"But when the night is falling
And you cannot find the light
If you feel your dream is dying
Hold tight
You've got the music in you
Don't let go
You've got the music in you
One dance left
This world is gonna pull through
Don't give up
You've got a reason to live"



jupp. Det var det. Ta och lysna, det är en riktigt, riktigt bra låt!!
New Radicals – You Get What You Give

too much love will kill you

2012-07-10 . 17:34:51
kreativitet // Kommentarer 0


för att fatta mig kort: Jag såg en tuschpenna, ett papper och en av mina favoritbilder av Freddie.
What to do, förutom att börja måla, helt enkelt. :) Lite surt bara när tuschen höll på att ta slut, men är nöjd ändå!

tro det eller ej...

2012-07-09 . 12:20:12
funderingar // Kommentarer 0


har faktiskt köpt kläder som är färgglada. Jepp. Tycker nästan att det var värt att tillägna ett inlägg om detta fenomen, då ni som känner mig vet att det inte inträffar så värst ofta. Jag tänkte, att om jag ska börja ny livsstil och allt, så varför inte börja med lite nya kläder? Känns konstigt att inte gå omkring i svart hela tiden, men det är.. skönt. Och det är ju en början iallafall - förhoppningsvis slutar alla tro att jag är deprimerad, åtminstone...

so many lonely faces scattered all around

2012-07-08 . 23:27:38
queen // Kommentarer 0


Har haft alldeles, alldeles, ALLDELES för mycket att göra idag. Eller ja... kanske inte. Har nog egentligen bara kännt att min högsta önskan i livet är att få lägga mig ner och sova bort hela dagen. Men så kan det ju gå när man byter rum sådär impulsivt på en dag, right?
Firar att allt nu är inflyttat och klart, med en såndär fin bild på Freddie. Lite musik till är ju inte heller så fel.
 
Bästa låten Is This The World We Created? som Freddie och Bryan skrev till Live Aid -85. Åh.
 

flashback

2012-07-06 . 01:50:12
funderingar // Kommentarer 0


fick ett sånt dära London-ryck igen... Ett London-ryck för mig är när jag får en typ... flashback, där jag nästan glömmer bort att jag befinner mig i Skultorp, Sverige. Föreställ er sedan besvikelsen som kryper fram när man generat upptäcker att man befinner sig i sitt sovrum i ett hus vid en skog i dumma tråksverige, istället för att snurra runt i Picadilly, Soho, Trafalgar Square, eller varför inte Albert Hall eller Royal Academy??!?
ÅH BLÄ. Vill tillbaka dit. Rätt mycket.*suuuuck

nytt liv, eller?

2012-07-06 . 01:17:14
funderingar // Kommentarer 0


Jag har nog aldrig varit såhär nyttig och allmänt nöjd som under den här senaste veckan. Fick under nyårsafton för hundra år sedan för mig att börja ett nytt, hälsosamt liv, på alla möjliga hurtiga sätt, vilket SÅKLART gick sådär bra. MEN nu är det allt dags att ta tag i det, och en bra början på ett nytt och hälsosamt liv är ju faktiskt bra och nyttiga joggingskor! Åkte helt enkelt in och köpte det idag, är sjukt nöjd, sjukt nöjd (har förresten börjat med en massa frukter och bär, istället för massa godis, och det är ju också ett plus). OCH JAG HAR SPELAT EN MASSA! Har haft ett sånt fruktansvärt skyldigt samvete, har ju knappt övat något under lovet... :( Men det får också bli något som jag ska ändra på - det är ju trots allt Vägus-dags snart. Måste ju komma igång igen! 

Har ställt väckarklockan på en alldeles för plågsam väckningstid nu, men om man har köpt nya skor så har man, orkar inte springa mitt på dagen i 28-gradig sol, liksom. NU ska jag försöka sluta upp med att skriva ännu mer flummiga saker och gå och lägga mig, GODNATT!
 
Bara jag som förresten diggar blogg.se's nya sida? Den är go' ju! 

we've got the dreamers disease

2012-07-04 . 20:20:23
 // Kommentarer 0