afrokonsert

2013-05-29 . 22:16:56
estet // Kommentarer 0


allt känns verkligen så fruktansvärt konstigt och sorgligt idag. Igår tog alla kompisar på Hvidtfeldska i Gtb studenten, och tror att det var då som jag förstod på riktigt att jag själv tar studenten nästa vecka. Galet. Idag hade vi vår sista afrokonsert någonsin, och den var sådär alldeles lagom fantastiskt perfekt. Känns sorgligt...

podcastdag

2013-05-23 . 21:36:00
allmänt // Kommentarer 0


har haft en hemskt konstig dag idag. Vaknade imorse upp kallsvettig efter natt full av mardrömmar efter mardrömmar - dels från seriemördare som jagar en med yxor och sånt trevligt, till VÄRSTA scenskräcken jag någonsin varit med om. Inte så kul. Dagen har nu blivit en slags diffus dimma. på så sätt. Känns skönt att ha haft en dag ledig idag åtminstone. Har tillbringat de senaste timmarna till att lyssna på OTALIGA podcasts, som favoriten HanaPee eller the Nerdist. Då blir man ALLTID på ett uns bättre humör! Är även ledig imorgon, men har självklart bokat in en körlektion på morgonen av misstag. Otroligt typiskt. Ska repa lite klassiskt och lite slagverk efter det, och förhoppningsvis även träna sönder mig lite efter alltihopa - det känns som att det kan behövas nu. 
 
kommer kanske göra en lite spännande sak snart förresten, men säger INGET, hemlis hemlis!
 
 

ES3m

2013-05-22 . 23:21:00
estet // Kommentarer 0


Jag har haft en sån tur har jag insett. När jag för steg in i Musikgymnasiets körsal för första gången för tre år sen var jag så nervös så jag knappt kunde stå upp ordentligt. Jag hade talproblem, kroppskontakt med människor jag inte känt väldigt länge var jättejobbig, jag kunde knappt se någon i ögonen. De där "klassiska" nervositetsgrejerna kanske... fast gånger hundrafemtiofyra. Det var liksom så jag levde, utan någon nära relation med någon. Men sen träffade jag de här fantastiska människorna som nog var lika nervösa som jag var den där första dagen. Den där underliga, lite jobbiga stämningen innan man har hunnit lära känna varandra var något som jag aldrig riktigt märkte. Jag blev kär i allihopa den dagen, alla var så hemskt duktiga på musik. Det är intressant hur mycket man kan förändras beroende på människorna runt om dig. Jag kan inte ens jämföra mig själv med ettans Sanna. Otaliga kramar och skratt har nog hjälpt mig rätt rejält. Jag försod nog redan då, under den första dagen, att jag hamnat rätt, och det stämmer fortfarande. 

Och idag är det exakt två veckor kvar till studenten. Eller snarare: om exakt två veckor har jag tagit studenten. Svårt att förstå. Idag mailade vi in vår utspringslåt, jag har haft mitt sista prov på gymnasiet (räknar inte in Cambridge eftersom den kursen har slutprov först efter studenten) och vi har blivit utkastade av tvåorna på Musikgymnasiet. Jag kan nu skryta med att ha rullat tvärsöver det stora torget i Skövde, och att fullständigt ha dränkt hela mig i en damm nedanför SLA-huset (som btw är vidrig). Men KUL var det! Men underlig känsla ändå. Snart är det slut.

bilder från en underbar dag hos Paulina i ettan. En dag som jag är rätt övertygad om att jag kommer minnas väldigt, väldigt länge. Ni är så bra.
Det kommer kännas alldeles, alldeles för tomt utan er i sommar. Jag vill inte skiljas från er, fast ändå vill jag. Det är så jobbigt.

momentum

2013-05-22 . 22:30:00
musik // Kommentarer 0


Jamie Cullum har gjort ett nytt album nu och det är nog det bästa hittills! Ett helt nytt sound, fast ändå helt samma som vanligt på något underligt sätt. SÅ bra, lyssna in låtarna lite, speciellt The Same Things, Momentum och självklart den ovan! Åh vad fint. 

kvällstrött

2013-05-20 . 23:50:00
funderingar // Kommentarer 0


nu är jag så fruktansvärt trött så jag tror jag smäller av. Men det är okej. Har världens goaste sovmorgon imorgon bitti, känns rätt behövligt. Allt känns så fruktansvärt, väldigt, otroligt, superbt FABULÖST bra just nu, så jag tror att jag nog bara går omkring och väntar på att världen ska rasa samman runtom mig. Hoppas på tårna så att säga. Nu är det inte lång kvar ALLS - 16 ynka dagar kvar, sen är jag fri. Åtminstone i två månader, sen börjar flytten till Falun. Känns rätt kul nu, har nog börjat fatta att jag faktiskt håller på att förverkliga allt jag tänkt på, just nu. På onsdag har vi vår utspark, nästa vecka är det massa konserter, och efter det är det bara en massa lek i skolan och sen är det studentdagen! Galet. Får försöka satsa allt jag har de här kommande dagarna på plugg. Iallafall tills på onsdag då jag har mitt sista prov någonsin.
Som sagt - känns helt ok för min del.
 
bra kvällsmusik, lyssnalyssna! Noah And The Whale – Heart Of Nowhere

FUN.

2013-05-06 . 14:34:00
musik // Kommentarer 0


är hemma nu efter vad som måste vara den bästa helgen jag varit med om. Jag och Erica åkte i fredags till Stockholm för att på lördagen se FUN. på Grönan! Det blev vår egen studentresa, och det var såå kul. FUN var så sjukt bra live, ännu bättre än vad dom annars är, och att Sverige var deras sista stopp på deras Europaturné var rätt coolt. Åh, galet. Kommer minnas den här helgen SÅ länge!