En svensk björnstam

2012-02-29 . 17:46:51
 // Kommentarer 0



Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt

True story

2012-02-28 . 22:18:21
funderingar // Kommentarer 0























































vackraste mannen på jorden, oh ja.. :)

har kommit fram till att jag kan vara rätt sjuk i huvudet ibland. Sent upptäckt, I know, men har äntligen insett att jag är lite vimsig ibland.... eller snararare för det mesta.

Allting började igår, när jag skulle köpa lite filmer - ni känner ju mig. Filmer är mitt liv.
Det var rätt stressigt, mina kära föräldrar skulle hämta mig, efter att jag ensamt handlat lite på Willy's. Fastnade självklart vid filmdelen, trots stressen, och nappade åt mig tre filmer  - varav en av dem var Iron Man. Hey, Iron Man är faktiskt bra! Kalla mig gärna nördig, det är vad jag är. Fattar inte varför jag inte köpt den innan... :)När jag kom hem upptäckte jag dock att jag råkat köpa den animerade LEGO-versionen av Iron Man. 
LEGO-VERSIONEN. Hur dum är man egentligen...
Hade tydligen så bråttom att jag inte ens kollade upp vad det var för film jag köpte. Knäpp är jag.

Rätt pinsamt att erkänna, men jag är inte så värst förvånad. Det verkar vara sådana här saker som bara jag, och endast jag i hela världen, råkar ut för - det är någon konstig "naturlig" egenskap jag har. 
Att vara konstigt och lite sådär awkward ibland.
Men så ÄRE, lite knäpp och dum ska man ju faktiskt vara också, annars är det ju inte kul. :)


Kom våren, kom skratten

2012-02-25 . 18:30:17
foto:växter // Kommentarer 0


Våren är HÄR, och allt känns så mycket bättre direkt!
Ska nu lyssna lite mer på Lalehs nya, och få lite mera inspiration (för tjejen är ju grym).
Laleh – Vårens första dag


Stora valmöjligheter här...

2012-02-23 . 13:13:22
allmänt // Kommentarer 0


källa: http://www.aftonbladet.se/
tyckte det var lite kul, bara... :)

Karlskrona 2010

2012-02-22 . 22:54:13
foto:landskap & miljö // Kommentarer 0



It's official. Om jag inte bor i England under mina sista levnadsår så vill jag bo i Karlskrona.
Jag menar, titta bara! Vem vill inte bo där??
åh, drömmer mig bort lite bara.....
kan väl tillägga att bilderna är tagna med min gamla mobil, vilket innebär att DET SER FAKTISKT UT SÅDÄR I VERKLIGHETEN.
Än en gång - ÅH!

the Ark

2012-02-22 . 16:54:42
funderingar // Kommentarer 0


The Ark – Calleth You, Cometh I


inte bara är jag sjuk, det är dessutom skitväder ute, vilket antagligen förvärrar min dröm om en tidig vår. Inte kul, direkt. Har försökt roa mig här hemma idag med lite allt möjligt, från New Girl till Glee till en himla massa pianospel (att spela flöjt när man är sjuk är ingen hit, direkt.....). Det enda som fick dagen att bli lite ljusare var när mamma åkte och köpte en himla massa godsaker, från semlor till prinsessbakelser.
För oss båda, såklart!
För övrigt försöker jag tagga skola imorgon, och jag kan väl upplysa er om att det går sådär. Börjar iallafall med slagverksensemble, och det är ju ändå svinkul, så dagen kanske inte blir sådär trist ändå! :)

Born to... run?

2012-02-21 . 22:43:10
funderingar // Kommentarer 0



"OH, it's on, bitches....."

A lack of understanding

2012-02-19 . 14:31:04
funderingar // Kommentarer 0



HEJ IGEN! Först och främst - förlåt för denna ohyggliga bloggtorka. Det har hänt så fruktansvärt mycket, på så kort tid. Eller nja, egentligen inte. Men det känns som det iallafall. Förra helgen till exempel - mamma och jag åkte till Mariadöttrarna i Vallby, det var väldigt skönt faktiskt. Att bara kunna släppa allting och ta det lugnt, samtidigt som man går till kyrkan och känner det lugnet. Kort sagt, det var väldigt välbehövligt. Men behöver terapi, när man är välkommen dit?
Efter detta besöket känns allting väldigt diffust på något sätt. Har inte gjort något vettigt alls, förutom att åka till Mariestad med Lova och ta ett fikastund med söta Paulina, också det behövde jag väldigt mycket! Ni är bra ni! Just nu lyssnar jag på the Vaccines och deppar över att jag inte befinner mig i Väring, hos en viss Klara.
Men så kan det gå när man har skjutit upp allting till sista minuten. Allt kommer liksom på en gång, usch.
Ska försöka skjuta upp det en liten stund till - ska bara ta och titta på ett till avsnitt av New Girl, med grymma Zooey Deschanel! Det låter också rätt schysst!

The Vaccines

2012-02-19 . 13:55:11
 // Kommentarer 0


upptäckte för ett tag sen ett så sjukt bra band så det är inte klokt. De kallar sig The Vaccines och håller dessutom till i London. Rätt grymma, faktiskt! Sök på Spotify!

Rise up

2012-02-08 . 22:03:51
funderingar // Kommentarer 1


har precis kommit hem från gymmet med mamma, rätt gött var det allt! Är räääättt så trött, så det är extra härligt med sovmorgon imorgon! :) Nu väntar (till er STORA förvåning) lite mer Grey's-avsnitt på mig, så kommer nog ordna mig lite te eller något sånt gott och bara mysa resten av kvällen i min nya, ursköna halsduk!! Hare bra!

...men som man bäddar får man ligga..

2012-02-07 . 17:51:45
funderingar // Kommentarer 0


Kultiration – Rosenkvarts grym låt, grymt band! ta och lyssna!
har faktiskt tröttnat på all vinter nu! Vart tog blommorna vägen? Solen? Den blå himlen? För att inte tala om den underbara gå-i-shorts-och-linne-utan-att-frysa-ihjäl-perioden???? Vart tog den vägen? Nej, nu är allt borta, och istället går man här hemma och huttrar för sig själv. Jag måste nog erkänna att det är rätt skönt att ha en pälsmössa nu (OBS självklart endast fuskpäls), det värmer ju rätt mycket. Har alltid varit emot päls, och det inkluderar fuskpäls - bara genom att tycka det är snyggt att klä sig i päls får mig att må lite illa. Men så är man ju ändå en djurrättsaktivist... Det känns lite tvetydigt att säga allt detta när jag själv går med en fuskpälsmössa på huvudet, men när det är såhär kallt gör jag ett undantag. Jag har äntligen insett att det inte går att gå barhuvad när det är femton minusgrader utomhus... :)
iallafall.
ska nu ta och ladda upp med lite te, öppna upp Spotify, och börja jobba mig igenom den OÄNDLIGT långa plugglistan som automatiskt kommer efter några dagars frånvaro.... för att inte tala om några veckor.
Antar att det är dags att försöka komma ikapp alla andra, jag börjar väl med den där nedra Putemkin-trappscenen.... dock lockar ännu ett avsnitt av Grey's lite väl mycket........
vi får väl se hur det slutar!

Gotye ft. Kimbra

2012-02-06 . 19:02:23
 // Kommentarer 0


är jag den enda som är helt besatt av den här låten? Helt underbart bra musikvideo, helt underbar sång.... perfektion.... :) 


ta även en titt HÄR, grym cover!!

MYLO XYLOTO

2012-02-06 . 13:51:59
estet // Kommentarer 0



är redigt TRÖTT på att ha inställda lektioner på den här skolan! Visst, jag har missade rätt sjukt mycket den förra terminen, men det är just därför jag vill jobba riktigt ordentligt på lektionerna - speciellt på I-valen! Och vad händer inte, förutom att det är just webdesignslektionen som är inställd?!? :( inte så roligt, direkt...
Försöker hålla uppe humöret genom att tänka på min lilla flöjt som i skrivandes stund befinner sig hos Johan Dahlbäck om ska fixa till den ordentligt.
När den kommer hem är den som en (ännu mer) ny flöjt!! Känns dock väldigt tomt hela tiden - vid ett tillfälle som detta hade det vart super att öva lite på ett av de stycken som är aktuella nu - Kassouga! Riktigt coolt stycke faktiskt, kolla gärna in det. :) nu ska jag sura lite till, och sen gå på min foto-lektion, superduper... :)

NU HAR FÖRRESTEN COLDPLAYS MYLO XYLOTO KOMMIT UT PÅ SPOTIFY, HUUURRRAAA!

Jag spelar för livet....typ

2012-02-02 . 15:31:59
foto:djur // Kommentarer 0



Kul att se att det inte bara är jag som är lat i det här huset....
Hemma igen, till slut! På något sätt känns det som om jag inte har varit hemma på två veckor, trots att jag åkte till Vägus i fredags.
Men efter både en marknadsföringsturné och en Vägusturné är det nog inte så konstigt att man är trött! Bestämde mig iallafall för att vara hemma idag, har mått jättekonstigt hela veckan - kan också konstarera att det inte är vidare skönt att spela flöjt dygnet runt medans man har feber. Inte särskilt roligt! Imorgon ska jag iallafall få återse alla estetare igen, vilket självklart blir rätt skoj, men jag ska också ha årets första FLÖJTLEKTION; WIHOO!! :) Det ska faktiskt bli det roligaste av allt!


nu ska jag lyssna på världens bästa spellista, och tycker verkligen ni ska göra detsamma! :)
the.playlist