valborg

2013-04-30 . 22:26:00
estet // Kommentarer 0


är hemma från en sjukt skön spelning i Boulognerskogen med slagverksensemblen! Vi fick ÄRAN att spela lite på scenen plus spela lite taiko under tiden dom tände brasan, och det var rätt okej ändå.
Sjukt kallt om fingrarna, men när är det inte det? Men som sagt, trevligt ändå!
Är ledig imorgon med, tror det behövs. Jag tror på fullt allvar att jag snart bryter ihop på grund av mitt projektarbete. Jag ska ha konsert NÄSTA TISDAG och det känns som att det är något som vi kom på alldeles nyss. Menmen, efter allt strul och alla missförstånd verkar det som att vi kommer ha den på morgonen, halv tio. Känns väl rätt ok, men just nu vill jag bara att det ska vara över. MEN nu ska jag bara bita ihop och börja skriva min rapport. Har skrivit fyra sidor, och har inte ens hunnit komma till det viktiga...
Försökr förtvivlat tagga inför studenten istället, bara 36 dagar kvar nu!

Så här ska det låta

2013-04-26 . 01:05:00
estet // Kommentarer 0


 

phantom limb

2013-04-13 . 19:07:00
allmänt // Kommentarer 0


The Shins – Phantom Limb
har idag haft en VÄLDIGT rolig dag, trots all sjukdom. Hade rep i Fkp med orkestern - imorgon ska vi ha konsert med Jonas Eskilsson och Fredagsensemblen, det kommer bli så bra (fick lite rysningar under vissa nummer idag)! DOCK, när vi kom hem hade jag i princip ingen röst kvar. Ett jättejättebra tillfälle att bli sjuk på också... dagen innan konsert,  och innan tisdagens sökningsdag. Toppen. Ska försöka kurera mig nu med honungsvatten, sömn, bra musik och en massa bra O.C-avsnitt. Hoppas det hjälper lite!

chuck

2013-04-06 . 20:49:54
allmänt // Kommentarer 0


preppar lite för morgondagens konsert med lite Chuck. ÅH tv-serier kommer ta livet av mig.

photogénique

2013-04-03 . 20:37:00
allmänt // Kommentarer 0


tänkte att jag skulle ta en fin webcamerabild på Molly. Hon var lika fotogenisk som vanligt.
kaos.
 
Idag har jag känt mig alldeles förvirrad. Ren skolångest, blandat med nerver inför måndag. Trötthet och allmänt stressad på det också. Känns fint. Kan kanske bero på att jag skippade lunchen idag för att kunna öva ordentligt.
Mina prioriteringar kanske inte är helt enligt regelboken, men dom känns åtminstone rätt för mig.
För ibland är det faktiskt okej (och nödvändigt) OCH KUL att spela Hindemithsonater och Mozart-konserter istället för att äta.
 
Döm mig inte.
 

it's a beautiful day/freddie

2013-04-01 . 21:36:00
allmänt // Kommentarer 0


Queen – It's A Beautiful Day

hittade min plats på baksidan idag där jag satt i en halvtimme och bara hade det SÅ skönt. Har haft en rätt okej dag (trots all pollen!!!usch!!) - har hunnit med ett besök på Aspö och sett kor och hönor, fikat på Rådhuset, kollat studentskor, och haft en kvällspromenad med Erica. Imorgon ska vi ta och kolla upp frisörer till balen, och jag är förövrigt SJUKT GALET TAGGAD till studenten (två månader kvar bara, whoho)!!! Nu ska jag se nya säsongen av Game of Thrones (hurra) och bara chilla under de återstående dagarna av detta fina lov. Hejdå!