another sunny day

2013-03-31 . 16:44:43
allmänt // Kommentarer 0


solen skiner, snön är nästan helt borta, jag spelar flöjt, och jag ska alldeles strax ta min första cykeltur för i år. Nu känns det bra.
ska ta och inviga min nya spellista också [cykla i våren] - lyssna gärna!
Belle & Sebastian – Another Sunny Day
 

hornborgasjön

2013-03-30 . 17:00:00
allmänt // Kommentarer 0



musikkonservatoriet?

2013-03-25 . 19:58:00
allmänt // Kommentarer 0


har alldeles nyss kommit hem efter ett träningspass på Livingroom i Skövde! Kände för variation efter Energi, och har hört så mycket bra om just Livingroom. Det var hur bra som helst verkligen, kommer verkligen fortsätta där! Efter 5 km på löpbandet blev jag trött, tänkte att "det är ju faktiskt lov", packade ihop mina saker, duschade och gick sedan en sväng på stan.
Nu ska jag ta och öva flöjt, det känns verkligen som att det behövs nu. Fick brev från Falun idag, och precis som med Kävesta har de fått för sig att de ska ha uppsamling alldeles för tidigt på morgonen. Jag ska vara där kl 0900 på måndag om två veckor."Det är väl ingen fara" tänker ni, "hon kan väl ta in på hotell" eller så. Så tänkte iallafall jag. TILLS jag kom på att jag har konsert kvällen innan i Skara. Which means; jag kommer hem typ 22 på söndagkvällen, duschar, somnar, och måste åka till Falun vid 3-tiden på morgonen. Det är tur att jag har en snäll pappa som kommer skjutsa.
blir att bita ihop bara. Men det blir roligt - och nervöst. Är peppad ändå!

söndag

2013-03-24 . 17:17:00
allmänt // Kommentarer 0


känner mig lite tom inombords nu när det varken är skola eller projekt; eller något umgänge som helst för den delen heller. Känns lite underligt efter att ha spenderat de senaste tre veckorna med 90 pers, i vad som känns dygnet runt. Ska åka in och äta på Pitcher's med mamma och pappa alldeles strax, och ska göra mitt bästa att inte tänka på Alice och Lova som i sin tur åker till London och Toronto under påsklovet. (avis) 

#projektlovelovelove

2013-03-23 . 02:47:00
estet // Kommentarer 0


backstage-häng med en underbar Erica. Det seriösa posandet höll i ca två sekunder för mig. Om ens det.
tänkte att jag nu skulle lägga upp en massa bilder här, men såg alldeles precis nyss att klockan är halv tre - så det blir nog inte så. Har suttit i några timmar nu och fört över bilder till facebook (där ni gärna får kika in), samt redigerat en hel mängd med gamla bilder. Det tog sin tid!
 
Har iallafall har SJUKT ROLIGT de här tre veckorna - tycker väldigt synd om er som inte fick chansen att gå och se showen, för det har varit helt otroligt - speciellt ikväll! Så mycket jubel har jag nog aldrig hört innan! Det är också vid sådana här stunder som jag känner mig lite extra sorgsen över den lilla tid som är kvar med klassen. Om bara några ynka få månader är det slut, och sen kanske man inte ses igen. Är glad att jag har fått lära känna de underbara människor som jag träffar varje dag i skolan, ni är guld värda, verkligen. 

FÖRRESTEN! Om du har Instagram så tycker jag DEFINITIVT att du ska knappa in hashtaggen #projektlovelovelove och kolla in alla underbara bilder från de tre senaste veckorna! Älskar vartenda foto!

love love love - preview

2013-03-13 . 17:11:00
estet // Kommentarer 0




flickering lights.

2013-03-11 . 22:11:00
kreativitet // Kommentarer 0


Så vackert. Vill också kunna göra såna här filmer.

jónsi

2013-03-08 . 20:15:00
musik // Kommentarer 0


 
så vansinnigt SNYGGT! Älskar att man faktiskt har riktiga flöjter i musiken, inte bara en massa syntar (inget illa menat).
 
Har under den senaste veckan bara sjungit, övat, tränat och dansat. Så kommer min skoltid se ut fram till påsklovet - inte jättedumt direkt. Nästa vecka börjar vi repa på teatern, och ni kan köpa biljetter HÄR! Kom igen och köp, ni kommer definitivt ångra er annars. 

vad jag gjort

2013-03-04 . 22:29:00
estet // Kommentarer 0


Idag har det hänt ganska många nya saker för mig:
- var för några veckor sedan idiotisk nog att skriva upp mig på en danslista till Musikgymnasiets projekt. Så nu ska jag (som antagligen är den mest oerfarna dansaren där), dansa tillsammans med fyra andra tjejer på en låt. På teatern. Framför publik. Det blir nog roligt, hoppas jag. Jo men det blir det!
- jag har gjort en telefonintervju. Visste inte alls att jag ens kunde låta sådär glad i telefon. 
- har nästan sprungit en mil. Eller ja, runt nio km. Men ändå - för att vara mig är det rätt stort.
Förutom allt detta har det vart en rätt grymt ok dag. Har antingen hängt omkring i Wennerbergssalen på Musikgymnasiet och lärt mig en massa koreografi, stått i en fin körsal och spelat flöjt, eller tränat så att jag nästan dog. Allt var såklart underbart! Rätt härligt känsla när man insåg att de kommande tre veckorna kommer se ut precis såhär - plus att vi sen är på teatern och övar 24/7 och sen har konserter. Kommer bli fett!
 
Saknar mitt "långa" hår förresten. Börjar tröttna REJÄLT på att ha kort hår. Intressant att veta, eller hur?
 
 
 
 

vän

2013-03-03 . 15:35:00
 // Kommentarer 0