SKÖVDE

2013-09-14 . 18:14:05
allmänt // Kommentarer 1


NU ÄR JAG TILLBAKA! Igårkväll kom jag till Skövde efter en rätt lång tågtur från Dalarna. Det var rätt konstigt att komma hem, speciellt nu när jag precis har börjat kalla Falun för mitt "hem". Tror det här var ett av mina topp tio mest impulsiva grejer hittills ändå. I fredags slutade jag med orkester vid halv tre, utan en tanke på Skövde, och två timmar senare satt jag på tåget. Rätt skönt ändå, trots att det tar en halv dag att åka mellan städerna. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var att hälsa på mamma och pappa (obviously), och Molly. Lite pinsamt kanske, men saknade henne rätt sjukt mycket. Och hon verkade ha saknat mig med - hon har följt mitt varje steg sen igår! OCH SEN TRÄFFADE JAG ERICA (obviously där med), och åkte in och chillade lite på Rådis. Så skönt så det var inte klokt. Och nu ska jag strax köra in till stan och träffa några kompisar på Pim's, ett snabbesök sådär, och sedan hemåt igen för att umgås med mamma och pappa. Det var ju trots allt därför jag ville åka hit från början. 

(Onödig fakta: ps är sjukt glad att jag kan ha tofs nu, ni anar inte. Första gången på säkert fem år, TRIUMFEN!)
 
OCH DOM SKA GÖRA EN NY HARRY POTTER-FILM ASDFGHJKLASDFGHJKL! Dör lite smått här. Dessutom kommer det en massa bra grejer på bio snart - Catching Fire, Thor: the Dark World, THE HOBBIT THE DESOLATION OF SMAUG...... herregud. Tur att man är fattig student så att man inte har råd med sådana saker, annars hade jag nog aldrig överlevt verkligheten.

femte september

2013-09-05 . 21:56:00
funderingar // Kommentarer 1


sakta men säkert börjarjag få igång några nya rutiner. Börjar faktiskt känna mig som hemma, på riktigt. Idag var det en rätt chill dag, och tror nog att torsdagar blir min nya favoritdag i veckan. Först musikhistoria med hela klassen (för en gångs skull), sen en två timmar lång gemensam blåslektion - ni anar inte hur mycket jag har längtat efter en sån lektion! Och till slut flöjtlektion! Idag slutade den med att vi höll på i nästan två timmar, istället för 80 minuter... Antar att det är sånt som händer när man har kul och är ledig resten av kvällen. Jag har verkligen så otroligt mycket att spela nu, jag har aldrig haft det förut! Riktigt häftiga kadenser som man blir helt slut i huvudet av att spela, två konserter och en massa andra noter som jag bara älskar! Och i vår kommer jag få spela en MASSA - plus sökningar(!) - så ni ska bara veta!
Vill inte avslöja för mycket nu, men en stor grej är på gång för mig åtminstone.

Det känns verkligen som att jag har hamnat helt rätt, till slut, och trots att ingen nog riktigt känner sig som hemma med klassen och skolan och allt ännu, så är det ändå skön stämning! Och lokalerna ska man inte prata om. Gammal herrgård i princip. Underbart! Imorgon har jag gehör, vokal träning och orkester (äntligen). That's it. Ska försöka fylla upp mitt tomma schema med övande, samt hitta en riktigt bra kiropraktor. Har problem med rygg/nacke och har ingen lust att känna mig som 80+ när jag inte ens fyllt 19 än. OCH PÅ LÖRDAG ÄR DET INSPARK! Sjukt taggad, men också oroad - dom frågar hela tiden om man har någon fobi mot något - så borde jag vara oroad? Men det blir kul. Ser fram emot det!