BOOGIE DZZOOOWN

2012-01-25 . 22:06:40
 // Kommentarer 0



Lyssnar på Al Jarreau, och hehe, jepp - tycker faktiskt om den HÄR låten, trots att alla esteter verkar ha någon form av hatkärlek riktad mot den.. Iallafall. Idag har det varit rätt gött, har dock kommit fram till att det INTE är skönt att gå in i en dörrpost för att sedan, direkt efter, få för sig att gå in i väggen vid trappan. Testa inte det, bara ett tips.
Nu har jag verkligen INGEN ANING om vad jag ska göra - börjar först vid ett imorgon, så jag behöver knappast vara orolig för att vara uppe för sent. Det har faktiskt sina fördelar med att vara estetare! Antar att kvällen kommer sluta med Chuck, How I Met Your Mother, Grey's Anatomy, Big Bang Theory, eller med någon annan lika betydelsefull serie. Precis som alla andra kvällar, med andra ord!

innan du går, ta ungefär 3 minuter av din tid för att skriva på DET HÄR! Transsexuella är den enda gruppen i Sverige som inte har rätt att få barn.
Att en människa bestämmer över en annan persons livsöde är fel, det minsta du kan göra är att skriva på. Det krävs förändring!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback