IBLAND ÄR JAG SMART!

2011-10-20 . 21:20:24
funderingar // Kommentarer 0


hittade nyss min bok som mamma hade när jag var liten - på kvällen frågade hon alltid vad vi hade gjort under dagen, och så fick jag och Lovisa berätta samtidigt som hon spelade in - sedan satt hon och skrev över ordagrant till den här boken... Kan väl säga att det är rätt roligt! Minst sagt! :)

torsdagen 31 augusti 2000
Eh pappa.... vet du..... eh mamma....jae....mm... ja tyckte de va gott å äta pannkakor för gissa hur många jag åt hos Lisbeth då ja hade Iorstrumporna...? Eh....då..... eh.... då.... gissa! (Johnny = två?) nä - sju..... och så.... Jag såg tjuven när han sprang förbi på andra sidan och så såg ja poliserna jagade honom.... gjorde ja.. å mamma ringde till polisen..... pappa....vet du....det ä roligt att ha saccosäckar.... varför gick den röda sönder? Nämen.. gick... den.... hade vi änvänt den så mycket så den gick sönder å alla kuler gick.. rann ut? Men nu har vi bara den här lilla saccosäcken och så ja slog mig gömycket när ja åkte i saccosäcken i trappan...e Lovisa drog.... framlängeskullerbytta nerför hela trappan... de gjorde göont...å så krockade hon med en stol....slut!!

Om ni blev oroliga, så kan jag bara försäkra er om att det inte fanns någon tjuv (jag trodde förresten att han knivhögg någon)..... de poliserna hade nog roligt - när de bad om beskrivning, berättade jag att de hade svartvitrandiga fångdräkter, blåa kepsar och svarta maskar för ögonen... Känner ni igen beskrivningen, haha? hade nog läst lite för mycket Kalla Anka... :)
Nu ska jag fortsätta skriva över lite partitur och sånt, rätt mysig kväll må jag säga.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback